Welkom bij In Iure – Gezondheidsrecht


Geschreven door Loeska Bos

april 12, 2021

In de gezondheidszorg gelden veel wetten en regels. Kwaliteit, veiligheid, financiering, aansprakelijkheid, het zijn thema’s die inhoudelijk en juridisch steeds in beweging zijn.

Voor zorgorganisaties en zorgprofessionals levert de regeldruk vragen op als: is deze nieuwe regeling op mij of mijn organisatie van toepassing, welke acties worden er van ons verwacht, heeft een rechterlijk vonnis consequenties voor mijn werkzaamheden?

In Iure kan u op verschillende manieren door het woud van wetten en regels heen helpen.


In Iure is in 2008 opgericht door Loeska Bos; zij werkt inmiddels ruim 20 jaar als jurist in zorgsector en was als (gast)docent aan verschillende opleidingsinstituten verbonden, waaronder aan de Rijksuniversiteit Groningen waar zij zelf ook afstudeerde.

In Iure is een eenmanszaak die ook regelmatig samenwerkt binnen een netwerk van ervaren zorgjuristen en met diverse overige experts. Momenteel werkt In Iure met name voor klachten- en geschillencommissies in de zorgsector.

Meer informatie? Bezoek de contactpagina.

Andere interessante blogs…

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties